خواص روغن‌های ارگانیک

خصوصیات روغن‌های کنجد و مغز آفتابگردان سالم

چند ویژگی در فرآیند تولید روغن‌های کنجد و مغز آفتابگردان فروشگاه تخصصی روغن سالم وجود دارد که این محصولات را از اغلب روغن‌های موجود در بازار متمایز می‌کند:

۱. خالص بودن حقیقی روغن:

با توجه به قیمت بالای دانه‌های خام کنجد و مغز آفتابگردان، متأسفانه تولیدکنندگان روغن از شگردهای مختلفی برای کاهش قیمت تمام شده روغن و جذب بیشتر مشتری استفاده می‌کنند که اولین و قدیمی‌ترین روش، چند روزی خیساندن دانه‌های روغنی در آب و سپس روغن‌گیری از آنهاست که با این کار، مقداری آب به مغز دانه‌ها نفوذ می‌کند و بالتّبع پس از روغن‌گیری، حجم روغن تولیدی آنها نسبت به روغن دانه‌های خشک و آب نخورده افزایش می‌یابد و قیمت تمام شده روغن کمتر می‌شود؛ که البته این نوع ناخالصی، با ریختن روغن در ظرف داغ روی اجاق گاز و بخار نمودن اولیه روغن (که بخاطر وجود آب در آن است) کشف می‌شود!

روش دیگر اغلب تولیدکنندگان روغن کنجد و آفتابگردان، استفاده از روغن مایع ناخالص و ارزان قیمت تولیدی کارخانجات بزرگ روغن (داخلی یا خارجی) و بسته‌بندی آنها بنام خود است که با توجه به اینکه روغن‌های مایع کارخانه‌ای از ترکیبات ناسالمی نظیر روغن پالم و دیگر مواد افزودنی و نگهدارنده مضر برای سلامتی استفاده می‌کنند، این روغن‌ها هم با اینکه قیمت مناسب و مشتری‌پسندی دارند، اما برای سلامتی انسان بسیار خطرناک هستند؛ که البته این نوع ناخالصی هم از روی چسبناک شدن درب و بدنه ظرف روغن و اطراف اجاق گاز پس از مدتی استفاده، قابل تشخیص است!

در صورتی که برای تولید هر یک لیتر روغن خالص کنجد و مغز آفتابگردان سالم، از حدود 2 تا ۲/۵ کیلوگرم دانه‌های خشک کنجد قهوه‌ای و مغز آفتابگردان استفاده می‌شود و هیچ گونه ناخالصی نظیر آب یا مواد افزودنی دیگر در روغن تولیدی وجود ندارد؛ و می‌توانید مشاهده کنید که با ریختن این روغن‌ها در ماهیتابه، بخار نمی‌کند و هم پس از مدتی استفاده، درب و بدنه ظرف روغن چسبناک نمی‌شود!

همچنین ظروفی که بعنوان ظرف یک لیتری روغن در بازار استفاده می‌شوند، اغلب 900 سی‌سی هستند ولی بنام یک لیتری معروفند! و تولیدکنندگان در چاپ برچسب یا معرفی محصول خود، به مشتریان دروغ می‌گویند! در حالی که در روغن‌های کنجد و آفتابگردان سالم، از ظروف یک لیتری کامل استفاده می‌شود که خود باعث افزایش قیمت محصول (بخاطر 10 درصد روغن بیشتر) می‌شود؛ ولی ما برای رقابت، به مشتری دروغ نمی‌گوئیم!

 

2. تولید روغن فرابکر در دمای پایین:

در تولید روغن به روش پرس، هر چه دمای
ماردون دستگاه روغن‌‎گیری بالاتر باشد، حجم روغن تولیدی بیشتر می‌شود و
البته به همین نسبت، خواص فراوان دانه‌های روغنی از دست رفته و آستانه مجاز
حرارتی روغن برای طبخ غذاهای سرخ‌کردنی نیز کاهش می‌یابد؛ که متأسفانه در
اغلب کارگاه‌های روغن‌گیری از حداکثر دما برای بهره‌وری بیشتر از دانه روغنی و استحصال روغن بیشتر استفاده می‌شود! در
صورتی که در روغن‌های خوراکی فروشگاه روغن سالم، از حد پایین دما برای
تولید روغن استفاده می‌شود تا هم خواص فراوان دانه‌های روغنی حفظ شود و هم
آستانه حرارتی روغن کاهش پیدا نکند.

 

استفاده از روغن‌های کنجد و مغز آفتابگردان خالص فروشگاه تخصصی روغن سالم را به کسانی که به سلامتی خود و خانواده‌شان اهمیت می‌دهند، توصیه می‌کنیم.

روغن‌های خالص ارگانیک

-8%جدیدروغن آفتابگردان انتخاب گزینه‌ها
مشاهده سریع

مقایسه


افزودن به علاقه مندی

روغن مغز آفتابگردان سالم

۱۱۵,۰۰۰ تومان۲۳۰,۰۰۰ تومان

-7%جدیدروغن کنجد

انتخاب گزینه‌ها
مشاهده سریع

مقایسه


افزودن به علاقه مندی

روغن کنجد سالم

۱۳۵,۰۰۰ تومان۲۷۰,۰۰۰ تومان

-5%جدیدروغن کنجد

انتخاب گزینه‌ها
مشاهده سریع

مقایسه


افزودن به علاقه مندی

روغن زیتون بکر سالم

۱۹۰,۰۰۰ تومان۳۸۰,۰۰۰ تومان

-4%جدیدروغن کنجد

انتخاب گزینه‌ها
مشاهده سریع

مقایسه


افزودن به علاقه مندی

روغن کنجد اقتصادی

۱۲۰,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *